Maison og Objet Fire store trender inspirert av «ENJOY» i høstutstillingen

bilde 1

September 7-11,2023 Paris hjemme høstutstillingen ble holdt som planlagt, mer enn 2500 merker, 15 regioner, med & quot;NYT & quo;hovedsakelig to hva som er NYTT-området brakte en fantastisk skjerm, stimulerer forretningsmuligheter og kreativ interaksjon mellom verdens dekorasjons-, design- og livsstilssamfunn;og også i den digitale verden, gjennom MOM, Maison & Objet Academy og sosiale medier.

bilde 2
bilde 3
bilde 4

Maison & Objet "ENJOY" fremhever viktigheten av å øke glede og motivasjon.Denne gangen er livlige farger, interessante former og nostalgiske teksturer perfekte for å tilføre glede i hverdagen.Her er fire trender fra Maison & Objet, når vi feirer kraften i et lykkelig liv.

Forbedre den emosjonelle fargen - høy metning

bilde 5

Forbedre den emosjonelle fargen, legg til personlighet Maison & Objet 2023 veggdekorasjon hengende maleri, med naturlige elementer som den ledende fuglen.

bilde 6

Høyt mettede farger leder design til mer uttrykksfulle og interessante områder, slik at forsøk på å blande forskjellige stiler og farger.Fet og levende farger kan forbedre det generelle nivået på produktet utover det vi allerede vet om disse følelsesmessig forsterkende fargene.Fra slående lilla til neon oransje, den lyse fargen som fungerer som et fokus, som speilramme, skrivebordslampe, speil, vil gi vitalitet til husholdningen din, skape interesse for rommet.

Organisk form

bilde 7

Organisk formede buede møbler med moro, har du noen gang vært i dårlig humør når du ligger i et skjevt sete?Sjansene er store at du ikke gjorde det.Etterligner et oppad buet smil, buede seter og møbler med runde sider kan legge til mykhet til rommet og til og med balansere innredningen av rommet.Å bruke den til å fremkalle et hyggelig, glad og optimistisk syn er ideelt for å gi hjemmet personlighet.

bilde 8

Økologisk linjemøbler, hjemmedekorasjon, speil, bord og dekorative produkter matchet med naturlige materialer, bedre som prydet av hjemmets vitalitet

bilde 9

Naturlig element

Plasser naturelementene med solid plass i hjemmet, og bruk naturlige materialer, farger og designelementer i hjemmemiljøet.Denne dekorative stilen innebærer vanligvis bruk av naturlige materialer som tre, stein, planter, tepper, gulv og møbler for å skape et komfortabelt, fredelig og boareal knyttet til det naturlige miljøet. Plasser de naturlige elementene med en solid plass i hjemmet , og bruke naturlige materialer, farger og designelementer i hjemmemiljøet.Denne dekorative stilen innebærer vanligvis bruk av naturlige materialer som tre, stein, planter, tepper, gulv og møbler for å skape et komfortabelt, fredelig og boareal knyttet til det naturlige miljøet.

Bilde 10
Bilde 11

Undervurder aldri kraften til naturlige materialer og jordfarger.Til tross for en livlig sesong, kan det å kombinere naturlige elementer med et levende design skape en harmonisk balanse.


Innleggstid: 21. september 2023