Fa'afeiloa'i le Spring-Summer 2024 fa'atasi ai ma Lanu Malamalama ma Fa'ate'aina o le Pa puipui

Ua e sauni e fa'ae'e lou avanoa i faiga fou o le tautotogo-taumafanafana 2024?Sauni e tofo i le toe foʻi mai i tua ma se suiga faʻaonapo nei!I le Dekal Home Co., Ltd, matou te fiafia e faʻalauiloa a matou faʻaputuga lata mai o teuteuga puipui, ata puipui, ata faʻapipiʻi ma ata tapoleni e puʻeina atoatoa le uiga o le vaitau o lumanaʻi.

acvsv (1)

A o tatou ulufale atu i masina mafanafana, ua oʻo i le taimi e faʻapipiʻi ai lou avanoa nofo i lanu susulu e faʻaosofia ai lagona o le fiafia ma le fiafia.O le matou Spring/Summer 2024 collection e mulimuli i se filosofia mamanu e faaosofia ai le dopamine, e faʻaaoga ai mamanu felanulanuaʻi ma lomitusi e fatu ai se lagona o le euphoria ma le fiafia.

acvsv (2)

O se tasi o autu autu o le ae matauina i le taimi atoa o le aoina o le toe faʻafouina o mea faʻalelei tuai.Mai foliga mataʻutia geometric i mamanu psychedelic, matou te faʻamanatuina le apili le tumau o le vintage design aʻo faʻapipiʻiina i se mimilo faʻaonapo nei.Pe o oe o se tagata fiafia i le 70s po'o le 80s, o matou puipui puipui e fa'aaloalo i sitaili iloga o aso ua tuana'i a'o fa'apipi'iina se mimilo fa'aonaponei.

acvsv (3)

I le faaopoopo atu i lanu susulu ma faatosinaga tuai, o la matou Spring/Summer 2024 collection e aofia ai le matagofie faalenatura ma le matagofie.Va'ai faalemafaufau o le aumaia o fafo i totonu ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻatoʻaga ma laufanua miti e ave ai oe i se isi lalolagi.O nei mea fa'alenatura ma fa'apitoa e fa'aopoopoina ai se pa'i o le fa'afiafia ma le manaia i lou teuteuga o lou fale, ma fa'atupuina ai se poto fa'atofu moni.

acvsv (4)

I le Dekal Home Co., Ltd, matou te mitamita i le avea o se tagata gaosi oloa ma faʻatau oloa faʻapitoa i ata puipui maualuga, ata faʻapipiʻi, ma ata tapoleni.Faatasi ai ma le sili atu i le 15 tausaga o le poto masani i le alamanuia, matou te tuuto atu i le tuʻuina atu o oloa sili atu e sili atu i ou faʻamoemoega.

acvsv (5)

O a matou mea teuteu puipui o loʻo faia ma le faʻaeteete ma le gauai i auiliiliga, faʻamautinoa e avea vaega taʻitasi ma nofoaga autu o lou fale.Pe e te tosina i le aulelei le tumau o se lomitusi faavaa po o le faatosina faaonaponei o faatufugaga tapoleni, o la matou aoina e ofoina atu le tele o filifiliga e fetaui ma lau lava sitaili ma mea e te fiafia i ai.

acvsv (6)

E le gata i lea, o la matou tautinoga i le tulaga lelei o lona uiga o a matou mea teuteu puipui e le gata ina mataʻina, ae e umi foi.Matou te malamalama i le taua o le teu faʻafaigaluegaina o mea teuteu fale umi ma umi, o le mafuaʻaga lea ua mamanuina ai a matou oloa e tu i le suega o le taimi aʻo tausia lo latou matagofie ma le malosi.

acvsv (7)

A'o e fa'afeiloa'ia Spring-Summer 2024, matou te vala'aulia oe e fa'aleleia lou avanoa e nofo ai i la matou fa'aputuga matagofie o teuteuga puipui, ata puipui, ata fa'ava'a ma ata tapoleni.Talia le fiafia o lanu susulu, aafiaga tuai, naturalism ma surrealism ao e fausia se fale e atagia moni ai ou uiga uiga ese ma le tofo.

acvsv (8)

Suia lou avanoa i se malumalu o sitaili ma le fatufatuaʻi ma a matou mea teuteu puipui mataʻina.Fa'atau la matou aoina o le Spring/Summer 2024 i le taimi nei ma amata i se faigamalaga o le fiafia va'aia ma fa'aaliga fa'ata.Tofo i le mana suiga o le mamanu sili ma Dekar Home Furnishings Ltd.


Taimi meli: Feb-22-2024