Dekal Home është një kompani lider globale e prodhimit dhe eksportuesit të dekorit të shtëpisë me një mision për të ofruar artikuj dekorimi me cilësi të lartë por të përballueshme.Me më shumë se dhjetë vjet përvojë në industri, ne jemi të përkushtuar ndaj kërkimit, zhvillimit, prodhimit dhe shërbimit për të përmbushur nevojat dhe pritshmëritë e klientëve.

Lexo më shumë
Shiko te gjitha